Finabank FX Trading Desk

 

Wilt u veilig, gemakkelijk en met een goede koers uw valuta omzetten? Dan biedt Finabank FX Trading Desk u de ideale oplossing!

FX Trading
Op 9 mei jl. heeft de Centrale Bank van Suriname (CBvS) formeel besloten de valutamarkt in ons land open te stellen. Dit betekent dat de wisselkoers van de SRD ten opzichte van de US dollar en Euro per heden voortvloeit uit de vraag en het aanbod op de valutamarkt.

Centrale Bank koers
Dagelijks wordt door de Centrale Bank van Suriname een gewogen gemiddelde vastgesteld op basis van alle verkooptransacties die door commerciële banken en Cambio’s verricht worden op de desbetreffende dag. Dit is de US dollar koers die de Centrale Bank vervolgens communiceert. De Euro koers wordt op basis van de internationale tussenkoers ten opzichte van de US dollar vervolgens geijkt.

Transactiekoers
Finabank stelt u dagelijks in staat om als cliënt van onze bank uzelf in te schrijven bij onze FX Trading Desk, om het door u gewenste bedrag in vreemde valuta bij ons aan te kopen, op basis van de geldende transactiekoers op de desbetreffende dag. De transactie koers wordt dagelijks geupdate op onze website. De koers van vandaag vind u hier: /service-desk/koersen-rates/.

Verkoop van uw vreemde valuta 
Zowel als cliënt, als geen cliënt van Finabank kunt u veilig, gemakkelijk en met een goede koers uw vreemde valuta (Euro's of US dollars) omzetten in Surinaamse dollars bij onze FX Trading Desk. 

Omzettingen van Euro naar US dollar en vice versa
Bij de FX Trading Desk van Finabank bent u eveneens terecht wanneer u uw Euro's wenst om te zetten in US dollars of vice versa.

FX Trading Desk
Wilt u meer weten over de FX (foreign currency exchange) Trading bij Finabank? Dan helpen wij u met veel plezier! Neem contact op met onze afdeling Customer Care via het e-mail adres customercare@finabanknv.com, telefonisch op het telefoonnummer +597 472266 of via onze Facebook pagina


Onze collega’s van de FX Trading Desk zijn u graag van dienst! 

TerugCopyright © 2022 | Disclaimer