Finabank opent nieuw filiaal in Paramaribo Zuid

Vandaag is het nieuwe filiaal van Finabank in Paramaribo Zuid officieel geopend. Het filiaal in Paramaribo Zuid is op het filiaal in Paramaribo Noord en het hoofdkantoor in het centrum van Paramaribo, het derde volledig nieuwe pand dat Finabank in anderhalf jaar tijd heeft geopend. Met de opening van dit filiaal heeft Finabank momenteel vier filialen.

FZU Balonnen

De locatie van het nieuwe Finabank filiaal in Paramaribo Zuid is voor velen binnen de Surinaamse gemeenschap geen onbekend terrein. Aan de Jaggernath Lachmonstraat 49 was voorheen namelijk het oude Finabank filiaal gevestigd dat met de opening van het nieuwe filiaal volledig opnieuw opgebouwd is.

FZU Eerste Klant

Dankzij het toenemende vertrouwen van klanten in Finabank, door duurzame relaties aan te gaan met externe stakeholders en door innovatie en continue verbeteringen is de bank de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het oude Finabank filiaal is daarom begin 2016 volledig afgebroken waarna in zes maanden tijd het volledig nieuwe filiaal is gebouwd waar Finabank haar klanten nog beter van dienst zal kunnen zijn om hun dromen en ambities te verwezenlijken.

Aan de bouw werkte onder andere bouwbedrijf Kiesel N.V., Elgawa, Alginco, AIC, Infotrans en QSC mee. De architectuur van het filiaal weerspiegelt wederom waar Finabank voor staat: Het gebruik van glas weerspiegelt de transparante bedrijfsvoering van Finabank, richting haar klanten en stakeholders, de robuuste pilaren die het bankgebouw ondersteunen staan symbool voor de sterke corporate governance en financiƫn van de bank.

FZU Openingstijden

Net zoals het filiaal in Paramaribo Noord zal ook het Finabank filiaal in Paramaribo Zuid van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend zijn.

Het team van Finabank kijkt er naar uit om de Surinaamse gemeenschap, en in het bijzonder de zakelijke en private klanten die gevestigd of woonachtig zijn in Paramaribo Zuid, op het nieuwe filiaal te mogen bedienen.

FZU Team

TerugCopyright © 2022 | Disclaimer