Eerste ATM in Brokopondo, Klaaskreek feestelijk in gebruik genomen

Eerste ATM in Brokopondo, Klaaskreek feestelijk in gebruik genomen

Visual ATM Klaaskreek 3

Op zaterdag 11 februari jongstleden heeft Finabank als eerste bank in Suriname de inwoners van Brokopondo te Klaaskreek en omstreken voorzien van een ATM. Op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) in Klaaskreek was het daarom zaterdag groot feest tijdens de ingebruikname van deze nieuwe Finamatic.

Visual ATM Klaaskreek 2

Visual ATM Klaaskreek 4

De bewoners van Klaaskreek gingen met een muzikale optocht naar het terrein van de KKF alwaar de feestelijke aangelegenheid van start ging. Bij de openingsceremonie waren diverse hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waaronder voormalig Vice-President Ameerali, Directeur van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling de heer W. Finisie, Districts Commissaris Pinas, Lid van De Nationale Assemblee de heer F. Finisie en hoofdkapitein Walden. Naast toespraken van deze hoogwaardigheidsbekleders werd de Finamatic verwelkomt door onder meer toneelstukken en koorzang van kinderen uit Klaaskreek en bewoners van het dorp.

Visual ATM Klaaskreek 7

Commercieel Directeur van Finabank, de heer A. Giesberts, gaf tijdens zijn toespraak aan dat Finabank zeer verheugd is de gemeenschap in Klaaskreek nu de mogelijkheid te bieden om op een veilige en gemakkelijke manier bankzaken te kunnen doen en met de plaatsing van deze Finamatic bankieren toegankelijker te maken voor de gemeenschap in Brokopondo. De plaatsing van de ATM draagt bij aan het toegankelijk maken van bankdiensten voor elke inwoner van Suriname met als doel te werken naar elektronisch bankieren om het aantal kastransacties terug te dringen.

Visual ATM Klaaskreek 6

 

TerugCopyright © 2022 | Disclaimer