Finabank MICR chequeboeken

Finabank zal conform de richtlijnen van de Centrale Bank van Suriname overstappen naar het gebruik van Finabank MICR chequeboeken. Als onderdeel van Suriname National Electronic Payment System (SNEPS) welke geïntroduceerd is door de CBvS, dient dit geautomatiseerd systeem voor het verwerken van cheques geïmplementeerd te worden door alle banken in Suriname. Betaal nu nog sneller, veiliger en gemakkelijker met de geautomatiseerde verwerking van uw gegevens op de cheque.

De Finabank MICR chequeboeken zullen vanaf woensdag 20 september in gebruik worden genomen. De oude Finabank chequeboeken zullen vanaf 30 september 2017 niet langer worden uitgegeven en zijn na deze datum ook niet langer geldig. De oude cheques van de overige banken zullen tot nadere bekendmaking van de Centrale Bank van Suriname nog worden geaccepteerd.

Wilt u meer weten over onze Finabank MICR chequeboeken en wanneer u uw chequeboek kunt ophalen? Neem dan gauw contact op met onze afdeling Customer Care via hete-mailadres: customercare@finabanknv.com

 

TerugCopyright © 2022 | Disclaimer