Finabank neemt ATM in gebruik te Pokigron in Sipaliwini

Op donderdag 20 september heeft Finabank te Pokigron, een Finamatic in gebruik genomen in het district Sipaliwini op het terrein van het nieuwe filiaal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF). In november vorig jaar heeft Finabank een Finamatic in gebruik genomen te Brownsweg. Met deze nieuwe Finamatic te Pokigron, is een groot deel van de bewoners van Pokigron en Boven-Suriname voorzien van toegang tot bancaire diensten.

Bij de feestelijke openingsceremonie in het dorp Atjoni in het district Sipaliwini, waren er diverse hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waaronder District Commissaris I. Pinas, Dorpshoofd van Atjoni G. Adjako, Voorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken A. Padarath, voormalig Vice-President R. Ameerali en Voorzitter van Stichting Toerisme Suriname R. Djwalapersad.

Na het officiƫle gedeelte werd de Finamatic onder grote belangstelling van de gemeenschap en bezoekers van Pokigron en omstreken in gebruik genomen. De gemeenschap van Pokigron en omstreken is enthousiast over de komst van de nieuwe Finamatic.

Finamatic Te Pokigron

Financial Executive, de heer B. de Bruijn, gaf aan enthousiast te zijn dat Finabank bankieren verder toegankelijker maakt voor de gemeenschap in Pokigron en de dorpen in Boven Suriname. Finabank biedt de mogelijkheid om op een snelle, veilige en gemakkelijke manier bankzaken te doen. De plaatsing van de Finamatic te Pokigron draagt bij aan het bereikbaar maken van bankdiensten voor elke inwoner van Suriname en is ondersteunend aan Finabank Online- en Mobile Banking waarmee het mogelijk is om 24 uur per dag overal en altijd, veilig en gemakkelijk te bankieren.

De Directie van Finabank

TerugCopyright © 2022 | Disclaimer