Finabank bedient Surinaamse gemeenschap met eerste ATM in Apoera

Vandaag, vrijdag 7 oktober 2016, heeft Finabank als eerste bank in Suriname de inwoners van Apoera en de omliggende dorpen voorzien van bankdiensten. Tevens zal Finabank de inwoners van dit gebied voorzien van een Finamatic waardoor men veiliger en gemakkelijker hun financiën kan beheren.

De inwoners van Apoera en de omliggende dorpen hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om gebruik te maken van de bankdiensten die Finabank aanbiedt. Bij de politiepost te Apoera is een Finamatic (Finabank ATM) geplaatst zodat de gemeenschap de mogelijkheid heeft om met hun pinpas gelden op te nemen op deze locatie. De Finamatic is op feestelijke wijze officieel in gebruik genomen door de waarnemend Districts Commissaris van Sipaliwini, de edelgestrenge heer Joeloemsingh.

ATM Apoera

Met het aanbieden van de bankdiensten in Apoera geeft Finabank invulling aan haar missie om de ambities van haar klanten te faciliteren door middel van op maat gemaakte financiële oplossingen en het aangaan van duurzame relaties.

Finamatic Apoera3

Finabank komt als eerste bank naar de klant in Apoera toe en streeft er naar het beheren van de financiën van de inwoners van dit gebied gemakkelijker en veiliger te maken. Tevens zal het bedrijfsleven in de omgeving van Apoera, door het aanbieden van de dienstverlening van Finbank, verder worden gestimuleerd.

Bedrijven die zaken doen in de omgeving van Apoera kunnen nu namelijk gebruik maken van onder anderen de digitale diensten die Finabank aanbiedt, waaronder online banking, e-alerts, ondersteuning via Facebook Messenger en girale salarisbetalingen.

Finamatic Apoera4

Finamatic Apoera 6

TerugCopyright © 2024 | Disclaimer