Finabank introduceert Facebook Messenger Code in Suriname

Paramaribo, 5 september 2016

Facebook is al geruime tijd niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De helft van de Surinaamse bevolking maakt op dit moment maandelijks actief gebruik van dit sociale netwerk. Daarmee biedt Facebook voor veel Surinamers de mogelijkheid om in contact te blijven met vrienden, familie en bedrijven. Als innovatieve bank erkent Finabank de technologische ontwikkelingen die van eminent belang zijn om de Surinaamse gemeenschap nog beter van dienst te kunnen zijn. Finabank is er dan ook in geslaagd om als eerste organisatie in Suriname een bijzondere dienstverlening aan te bieden die het nog gemakkelijker maakt om veilig contact op te nemen met de bank met de introductie van de Finabank Facebook Messenger Code.


Wanneer men de Finabank Facebook Messenger Code scant staat met direct in contact met het team van de bank en kan men in een privé bericht een gesprek met de organisatie starten. Dit maakt het nog gemakkelijker om veilig informatie op te vragen over het openen van een rekening, het afsluiten van een krediet of ideeën en ervaringen met Finabank te delen. Vragen worden zo snel mogelijk door het Customer Care team van Finabank beantwoord. De Finabank Facebook Messenger Code wordt vandaag geïntroduceerd en beschikbaar gesteld voor alle klanten van de bank die hiervan gebruik wensen te maken.


Uiteraard blijft ook via Facebook de veiligheid van klanten van de bank te allen tijde gewaarborgd. Om de veiligheid van haar klanten te kunnen waarborgen heeft Finabank enkele maanden geleden een social media policy opgesteld. Wilt u meer informatie over de Finabank Facebook Messenger Code? Neem dan contact op met Finabank via het telefoonnummer: 472266, e-mail adres customercare@finabanknv.com of via de Facebook pagina van Finabank.

TerugCopyright © 2024 | Disclaimer