Finabank introduceert als eerste mobile banking app in Suriname

Bankieren kan vanaf nu altijd en overal, veilig en gemakkelijk met Finabank Mobile Banking. Finabank is de eerste bank in Suriname die een mobile banking app aanbiedt, waarmee de Surinaamse gemeenschap haar bankzaken kan regelen.

Finabank Mobile Banking biedt gebruikers de mogelijkheid om onder andere: saldi van rekeningen, kredieten en termijndeposito’s te bekijken, overmakingen te doen naar eigen rekeningen en rekeningen van derden naar alle banken in Suriname, transactie- en bankafschriften te bekijken, direct contact te maken met Finabank en gebruik te maken van diverse bankdiensten zoals het aanvragen van chequeboeken en kassierscheques.

Als innovatieve bank past Finabank technologische ontwikkelingen toe om bankieren voor de Surinaamse gemeenschap veiliger en gemakkelijker te maken. De Finabank Mobile Banking app draagt bij aan de ontwikkeling van Suriname om bankieren veiliger en gemakkelijker te maken. Tevens zullen mensen die woonachtig zijn in het buitenland of mensen die nu geen toegang hebben tot bankdiensten, bijvoorbeeld omdat in hun directe leefomgeving geen banken zijn gevestigd, met de Finabank Mobile Banking app wel in staat zijn om veilig en gemakkelijk te bankieren.

Iedereen kan de Finabank Mobile Banking app downloaden uit de App Store (Apple) en uit de Google Play Store (Android). Klanten die reeds gebruik maken van Finabank Online Banking kunnen direct hun bankzaken via de app regelen. Iedereen die nog geen gebruik maakt van Finabank Online Banking is van harte welkom bij het Finabank filiaal in de buurt om Finabank Mobile Banking aan te vragen.

Voor verdere informatie kan er contact worden opgenomen met de bank op het telefoonnummer 472266, het e-mailadres customercare@finabanknv.com, of via Finabank Facebook Messenger.

Finabank Mobile Banking

Terug



Copyright © 2024 | Disclaimer