COVID-19 mededeling

Covid
In verband met de toename van besmettingen met het COVID-19 (Corona) virus wereldwijd, zijn wij genoodzaakt om maatregelen te treffen ter bescherming van ons personeel en onze klanten.

🗓 Vanaf 16 maart 2020, zijn wij geopend van 8.00 uur tot 15.00 uur en op de zaterdag gesloten.

💳 Doe uw bankzaken zoveel als mogelijk giraal en bezoek de bank indien noodzakelijk. Maak gebruik van Finabank Online en Mobile Banking, de Finamatics en POS.

🏦 Indien u een bezoek aan de bank noodzakelijk acht, zullen er maximaal 5 klanten per keer worden binnengelaten. Voor het betreden van de bank wordt u gescreend. Indien u ziekteverschijnselen vertoont, wordt u niet toegelaten tot de bank.

📢 Indien u kunt aantonen dat uw reguliere kasstroom vanwege de gevolgen van het COVID-19 virus in gedrang is gekomen, kunt in aanmerking komen voor een uitgestelde betaling.

📞 Voor meer informatie neem contact met ons op via
telefoonnummer 1910 of +597 472266 of via e-mail naar customercare@finabanknv.com of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

📱Beschikt u nog niet over Finabank Online Banking? Vraag deze dienst vandaag nog aan via de Finabank website, /online-banking/.

Wij danken u voor uw medewerking en vragen uw begrip.

TerugCopyright © 2022 | Disclaimer